iT-novative is in 2009 ontstaan vanuit de drijfveer om het MKB op een persoonlijke manier op ICT-gebied te ontzorgen. In onze branche is dit een belofte die niet vaak wordt nagekomen. De focus ligt bij ons op medewerkers met een passie voor het vak en de wil om de verantwoordelijkheid te nemen om onze klanten verder te helpen. Met ons compact maar sterk team zetten wij ons hier sinds 2009 vol overtuiging voor in en de waardering van onze klanten is de mooiste bevestiging dat deze aanpak ook nu nog steeds werkt.

Sinds de oprichting hebben wij een gecontroleerde groei doorgemaakt en veel bedrijven van veel grotere ICT partners naar ons zien overstappen. Korte lijntjes, snel schakelen en een goed bereikbare helpdesk. Naast het ondersteunen van Nederlandse bedrijven blinken wij ook uit in het ondersteunen van bedrijven met vestigingen in het buitenland.

Wij maken dankbaar gebruik van het (digitale) gereedschap dat tegenwoordig beschikbaar is maar zelfs de beste AI is (vooralsnog) geen vervanging voor oprechte menselijke interesse en inzet. Dit menselijke aspect vinden wij ook heel belangrijk voor onze eigen collega's. Ons team krijgt veel vrijheid om zelf kantoorbezetting, telefoondiensten, on-site bezoeken en werken vanuit thuis in te plannen zodat er ruimte is om de werkweek aan te passen aan de persoonlijke behoefte op dat moment. Wij geloven dat je beter presteert als je lekker in je vel zit en dat is een win-win situatie.

Bij ons staat de boog vaak gespannen en moet je niet elke week een vrijdagmiddagborrel verwachten maar we houden van spontane team activiteiten. Eigen input voor een leuke avond met collega's wordt ook gewaardeerd.

Klant worden of word jij onze nieuwe collega? Laat van je horen!

Benieuwd naar onze aanpak?
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Voor het analyseren van het verkeer naar onze website gebruiken wij Google Analytics. U kunt meer informatie lezen in onze privacyverklaring .
Ok