Apple heeft iOS 11.0.1 uitgebracht. De update lost het probleem op waardoor gebruikers van de Mail-app die een e-mailadres van Outlook.com, Office 365 of Exchange Server 2016 gebruiken geen e-mails kunnen versturen.

Apple geeft bij de update enkel aan dat deze ‘bugfixes en verbeteringen’ bevat, zonder verdere details te geven. Op de supportpagina waar eerder melding gemaakt werd van de problemen met de Mail-app staat nu dat iOS 11.0.1 deze problemen verhelpt.

Na de release van iOS 11 vorige week bleek de Mail-app niet compatibel te zijn met Outlook.com, Office 365 of Exchange Server 2016.  Microsoft en Apple bevestigden de problemen en beloofden met een oplossing te komen. Microsoft beval gebruikers aan om de Outlook-applicatie te gebruiken als tijdelijke oplossing.

Bron: Tweakers.net

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Voor het analyseren van het verkeer naar onze website gebruiken wij Google Analytics. U kunt meer informatie lezen in onze privacyverklaring .
Ok