Onze distributeur Ingram Micro heeft ons als samen met vier andere Epson resellers in Nederland beloond voor onze inzet met een toepasselijk Lego pakket; "bouwen aan de samenwerking" en het Harry Potter thema benadrukt ongetwijfeld de magie van Epson :)

Ingram, bedankt!

Hoewel we in een digitale wereld leven blijft het toch belangrijk om van tijd tot tijd documenten te kunnen printen. Dat leest net even wat lekkerder. Naast onze samenwerking met Q-Doc op het gebied van (laser) printing en scanning verkopen we daarnaast ook de Epson Workforce multifunctionals van Epson. Waar veel printerfabrikanten zich bijna volledig richten op laserprinters is Epson vooral sterk in inktprinters. Deze hebben, naast een interessante prijsstelling, een aantal voordelen waaronder het ontbreken van een opwarmtijd en de typische laserprinter geur (ozon) die je ruikt als de printer bezig is met zijn afdruktaak.

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Voor het analyseren van het verkeer naar onze website gebruiken wij Google Analytics. U kunt meer informatie lezen in onze privacyverklaring .
Ok