Het mooie van social media is toch wel dat je mijlpalen niet vergeet. Via LinkedIn kwamen er plotseling felicitaties binnen, oh ja, we bestaan 9 jaar!
Laten we daar toch even stil bij staan.

Op het moment dat je vanuit je passie bezig bent met ICT zoals wij, is een jaar zo voorbij. Het mooiste van ons vak blijft toch wel het verwelkomen van nieuwe klanten die je door optimalisatie van de ICT-omgeving ook echt verder kunt helpen. Meestal komen ze bij ons binnen, gefrustreerd en geïrriteerd vanwege langlopende problemen en een slechte communicatie. Als je dat dan weg kunt nemen leg je een stevige fundering voor een langdurige samenwerking.

Een terugblik laat zien dat er in 9 jaar veel veranderd is. Van een zolderkamertje in Apeldoorn naar een mooie kantoorruimte in Beuningen, van een oude Volvo naar een mooie Mini Clubman, meer personeel, meer klanten, maar...de basis van onze dienstverlening is altijd hetzelfde gebleven. Een eerlijk advies, persoonlijke betrokkenheid, flexibiliteit en meedenken met de klant. Ontzorgen. Daarmee onderscheiden we ons van de andere aanbieders in de markt. Trots dat de afgelopen 9 jaar maar heel weinig klanten afscheid van ons genomen hebben. Ook trots op onze medewerkers, die elke dag klaar staan om onze klanten te helpen en ervoor zorgen dat ik niet meer alles alleen hoef te doen. Minder afhankelijkheid van één persoon en dat is voor onze klanten ook erg prettig.

De koers is goed. We varen lekker verder!

Voor onze klanten een heel hartelijk; dankjewel!

 

 

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Voor het analyseren van het verkeer naar onze website gebruiken wij Google Analytics. U kunt meer informatie lezen in onze privacyverklaring .
Ok