Veel van onze klanten gebruiken inmiddels Office 365 als e-mailplatform en dat is niet voor niets! De omgeving is stabiel, betrouwbaar en onderhoudsvriendelijk.
Een belangrijk onderdeel wat echter ontbreekt in Office 365 is een goede back-up oplossing! Lees hier hoe SkyKick dit probleem perfect oplost.

SkyKick is een systeem dat 6-maal daags een volledige back-up maakt van alle mailboxen in Office 365. Deze back-ups worden veilig opgeslagen op een externe locatie in de Cloud (binnen Europa). Ook wanneer Microsoft zelf problemen zou ondervinden zijn de back-ups veilig.

Het grote voordeel hiervan is dat verloren mail altijd kan worden teruggehaald, ongeacht hoe lang het geleden is dat de mail werd verwijderd. Dit in tegenstelling tot Office 365 waar het alleen mogelijk is om E-mails terug te halen die max. 30 dagen eerder zijn verwijderd.

Wanneer je bedenkt dat 75% van het dataverlies veroorzaakt wordt doordat een gebruiker per ongeluk een bestand of e-mail verwijdert, is het een geruststellende gedachte dat ook de e-mailboxen van medewerkers geback-upt worden.
Het terughalen van de juiste e-mail is met een paar muisklikken gedaan!

Wilt u ook voor een vast bedrag (per mailbox, per maand) gebruik maken van dit systeem? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. 

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Voor het analyseren van het verkeer naar onze website gebruiken wij Google Analytics. U kunt meer informatie lezen in onze privacyverklaring .
Ok