Bent u gebeld door een bedrijf dat aangeeft dat een concurrent een domeinnaam die op die van u lijkt probeert te kopen? En dat u deze concurrent voor kunt zijn door jaarlijks €29.95 te betalen de komende 10 jaar? U bent niet de enige. Met enige regelmaat krijgen we vragen van ondernemers die met een soortgelijk verhaal telefonisch benaderd zijn.

 

Het verhaal is vrij simpel: Een niet nader genoemde partij zou een domeinnaam willen kopen die lijkt op een domeinnaam die u al bezit.
Bijvoorbeeld www.it-novative.com, terwijl www.it-novative.nl al van u is.

Volgens het bedrijf dat u benadert, heeft u het recht om de genoemde domeinnaam alsnog zelf te registreren. Voor het bovengenoemde bedrag met een contractduur van maar liefst 10 jaar!

We kunnen u gerust stellen, doorgaans is er helemaal geen externe partij die deze domeinnaam wil laten registreren. Het is simpelweg een truc om ondernemers geld afhandig te maken. Geef nooit akkoord als u de voorwaarden van een aanbieding als deze niet vooraf in heeft kunnen zien.

Vertrouwt u een bepaalde situatie niet? U kunt ons altijd bereiken voor advies!

Bron: www.emerce.nl

 

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Voor het analyseren van het verkeer naar onze website gebruiken wij Google Analytics. U kunt meer informatie lezen in onze privacyverklaring .
Ok