Er is momenteel een wereldwijde storing van Microsoft diensten waaronder Exchange, Sharepoint, OneDrive en Azure diensten.
Microsoft is druk bezig deze storing te verhelpen.
#Microsoft #Exchange 2016 en 2019 #Servers wereldwijd getroffen door #datebug waardoor #malware #engine crasht. Gelukkig waren we er op tijd bij waardoor onze klanten er weinig tot geen last van hebben. Bedankt voor deze Happy Newyear wensen, Microsoft! :) Ook dit probleem? Lees dit artikel of neem direct contact op met onze supportdesk 024-3333190.

iT-novative breidt (weer) uit :)
We zijn op zoek naar een medior of senior systeembeheerder/IT-consultant. Heb jij een passie voor ICT en wil je geen nummer zijn maar een verschil maken in een persoonlijk en dynamisch ICT bedrijf? Zoek je gevarieerd werk waarbij je niet in een hokje wordt gestopt maar uitdagingen in alle facetten van de ICT op je bordje krijgt? Laat dan van je horen!

Klik hier om de nieuwe vacatures te bekijken

Als we het over cryptocurrency hebben dan denk je aan Bitcoin. Bitcoin is door de jaren volwassen geworden en met een totale waarde (alle bitcoins x actuele koers) van meer dan 1000 miljard dollar is deze digitale valuta ook niet meer te negeren.
Wij geloven in Bitcoin en daarom geven wij onze klanten de mogelijkheid om hun aankopen in Bitcoins te betalen.
Photo by Markus Spiske on Unsplash
Mede voortgestuwd door onze werkelijkheid die plotseling sterk is veranderd vanwege Covid-19 / Corona is er een enorme toename ontstaan in de mate van thuiswerken. Dit legt extra druk op de (beveiliging van) ICT-systemen. En wie wisselt de back-up disk nog op kantoor?

iT-novative is op zoek naar een gedreven #ICT #systeembeheerder / #netwerkbeheerder die het leuk vindt om veel vera… https://t.co/gtvDR7gaiM

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Voor het analyseren van het verkeer naar onze website gebruiken wij Google Analytics. U kunt meer informatie lezen in onze privacyverklaring .
Ok